Lounais-Hämeen luonnonsuojeluyhdistys ry.

Valiokunnat

Yhdistyksen sisälle on perustettu neljä erillistä valiokuntaa. Niiden avulla toimintaa on helpompi kohdentaa ja jakaa vastuuta sekä tehtäviä jäsenten kesken. Valiokuntien kautta on lisäksi uutena tulokkaana helpoin päästä mukaan osaksi yhdistyksen aktiivitoimintaan. Niihin voi kuulua myös vaikkei olisi yhdistyksen jäsen, jos valiokunnan toiminta-alue muutoin kiinnostaa. Halutessaan voit liittyä useisiin valiokuntiin yhtä aikaa. Lisätietoja sekä valiokuntien yhteyshenkilöt löytyvät alla olevasta listasta.

Valiokunnat

  • suojeluvaliokunta
  • museovaliokunta
  • nuorisovaliokunta
  • kiinteistövaliokunta

Suojeluvaliokunta

Suojeluvaliokunta perustettiin johtokunnan kokouksessa maaliskuussa 2017. Valiokunnan tehtävä on koordinoida ja tehostaa luonnonsuojeluyhdistyksen suojelutyötä. Valiokunta tekee luontoselvityksiä, on yhteydessä viranomaisiin ja muihin päättäjiin sekä suojelee osaltaan yhdistyksen toimialueen luontoa. Valiokunta tekee tiivistä yhteistyötä Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin ja Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa. Yhdistyksen johtokunnasta valiokuntaan kuuluvat Simo Veistola ja Mikko Hovila.

Yhteyshenkilö: Simo Veistola, 050-4318578, simo.veistola (ät) e-oppi (piste) fi

Museovaliokunta

Museovaliokuntalaisia kokouksessa

Museovaliokunta suunnittelee Forssan Luonnonhistoriallisen museon toimintaa ja tekee museoon liittyvää ylläpitotyötä. Museotyöt liittyvät niin museotoiminna kehittämiseen, kokoelmatyöhön, erilaiseen rakentamiseen ja tapahtumatuotantoon. Valiokunta vastaa museon perusnäyttelyn 2017 remontista. Valiokunta järjestää säännöllisesti talkoita, joiden avulla museota ja sen toimintaa kohennetaan. Yhdistyksen johtokunnasta valiokuntaan kuuluvat Simo Veistola, Heikki Järvinen ja Erkki Kuronen.

Yhteyshenkilö: Annukka Partanen, 044 272 9002, museo (ät) lounaisluonto (piste) net

Nuorisovaliokunta

Nuorisovaliokunta perustettiin johtokunnan kokouksessa maaliskuussa 2017. Valiokunnan tarkoituksena on koordinoida yhdistyksen ja museon lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa ja kehittää sitä edelleen. Valiokunnan toimintaa käynnistellään syksyllä 2017.

Yhteyshenkilö: Annukka Partanen, 044 272 9002, museo (ät) lounaisluonto (piste) net

Kiinteistövaliokunta

Kiinteistövaliokunta huolehtii yhdistyksen maaomaisuudesta sekä kiinteistöistä, pääasiallisesti Raikon kartanosta Urjalassa. Valiokunta järjestää talkoita, joiden avulla kunnostetaan ja ylläpidetään kartanoa sekä esimerkiksi yhdistyksen suojelualueita. Valiokuntaan kuuluvat yhdistyksen johtokunnasta Mikko Hovila, Mika T. Rantala ja Tuula Mikkola.

Yhteyshenkilö: Mikko Hovila, mikko (piste) hovila (ät) smail (piste) fi